Nauti elämästäsi enemmän, soita Huangma-pianoa

Kyllä haluaisin

Soita rakastamiasi kappaleita pianolla, joka on kaunis katsella ja kuunnella, mutta vielä hienompi elämys on soittaa sitä, digitaalista HUANGMA pianoa.

Sen korkean laadun kulmakivet ovat:

Huangma digital pianoa ääni

Äänilähde

Japanilainen äänilähde, puhdas äänen laatu, joka muistuttaa läheisesti akustisen flyygelin upeaa sointia.

Huangma digital pianoa koskettimet

Koskettimet

Sen 88 italialaista step-by-step vasara-toimintaista kosketinta antavat voimakkaita tai hiljaisia ääniä painavalla tai kevyellä kosketuksella.
Lisäksi on kosketustuntuman säätö, jossa on 6 tasoa pehmeästä kovaan. Koskettimet on tehty puusta, jotka on päällystetty sormia miellyttävällä materiaalilla.

Huangma digital pianoa laatu

Pianon runko

Kaikki Huangma pianojen rungot on tehty puusta, niissä ei ole lainkaan muoviosia. Tämä on merkki pianojen korkeasta laadusta. Ne seisovat tukevasti jaloillaan soiton aikana, eivät heilu eivätkä huoju. Puumateriaali on tuotu Italiasta, elinikäiset maalit ja lakat Japanista.

Huangma digital pianoa viihde

Koneisto ja toiminnot

Pianoissa on stereokaiuttimet, joissa on hieno, luonnollinen ääni. Sitä voit kuunnella kuulokkeilla (2kpl), cellphonella, PC-llä tai iPadilla ilman, että häiritset naapureitasi.
Japanilaisessa äänilähteessä on flyygelin ja 7 muun instrumentin äänet. Transponointi, Kokonaisviritys muihin instrumentteihin sopivaksi, äänitys, 4 kaikutilaa, metronomi 6 rytmillä jne.tarjoaa Sinulle loistavat mahdollisuudet nauttia soitostasi ja harjoitella kappaleitasi. Toiminnot on selvitetty tarkemmin sivulla “Mallit”.

Ota yhteyttä

Haluaisitko hankkia tai kokeilla Huangma digital pianoa? Tai onko sinulla kysymyksiä? Täytä lomake ja lähetä se minulle osoitteeseen: tmi.formx@gmail.com